El Celler


La carta de vins de Can Ladis vol ser una mica més que una simple carta de vins, volem arribar al nostre client de la mateixa manera que ho intentem a la sala, professionalitat i proximitat. Des de 1988 sempre treballem  oferint la millor experiència per als nostres clients.

La carta està dividida en 4 grans apartats: els Vins del Bages, els Vins Catalans, els Vins Espanyols i els Vins del Món. Els dibuixos que hi trobareu són de l’artista local Galdric Sala. La seva aportació ens fa una il·lusió especial, ja que a banda de ser un amic de la casa, en Galdric és un gran dibuixant que ens ha donat molt valor afegit al resultat final.

Cal destacar que prop del 50% dels vins que trobareu són del Pla de Bages. Aquesta és la nostra comarca, i la defensem per l’excel·lència dels seus productes i, encara més, per l’esforç, passió i coneixement dels seus productors. També trobareu moltes referències personals perquè al llarg de la nostra trajectòria hem creat una xarxa de proveïdors, molts amics, que ens han ajudat a crear aquesta carta de vins.